Pogosta vprašanja

1. Ali si lahko pri zapestnicah v Morsejevi abecedi izberem poljuben napis?

Seveda! Napis na zapestnici je lahko tudi čisto po vaših željah, le dolg je lahko največ 18 znakov (vključno s presledki). Kliknite na povezavo Besedilo po meri, poiščite barvno kombinacijo, ki vam je všeč, kliknite nanjo in v okence vpišite svoje besedilo. Tako enostavno :)

2. Ali si lahko pri zapestnicah v Morsejevi abecedi izberem svojo barvno kombinacijo?

Lahko. Najprej preglejte, če vam je katera od že obstoječih barvnih kombinacij v spletni trgovini všeč (najdete jih TUKAJ). Če ja, izberite in vpišite besedilo po meri, ki ga želite na zapestnici. Če bi radi barvno kombinacijo, ki je ni v spletni trgovini, mi pišite na info@pikart.si in se dogovorimo.

3. Ali je velikost zapestnice primerna za majhno/veliko zapestje?

Dolžina iztegnjene zapestnice je približno 27cm, kar omogoča, da se jo brez problema natakne in nosi na roki odrasle osebe z nekim povprečnim obsegom zapestja. Če je obseg zapestja manjši od 15cm ali pa večji od 19cm, mi to, prosim, napišite v komentar ob oddaji naročila.

4. Ali uhančki povzročajo alergije (vsebujejo nikelj)?

Vsi uhančki ustrezajo EU Direktivi o Niklju in ne vsebujejo niklja. Kot stranka lahko izbirate med dvema materialoma kovinskih zaključkov. Prvi je nerjaveče jeklo, drugi pa titan. Titan je odlična izbira za bolj občutljiva ušesa, saj gre za nealergeno kovino.

5. Kako ravnati z nakitom?

Pikart nakit je namenjen vsakodnevni uporabi. Za zagotovitev dolgotrajne kvalitete nakita svetujem, da nakita ne izpostavljate vodi, parfumom, losijonom, sončnim kremam, in podobnim. Svetujem, da ga odstranite tudi pred spanjem v izogib pritiskom. Za čiščenje uporabite vlažilne robčke.

6. Ali je nakit zapakiran kot darilo?

Nakit je zapakiran v darilne kuvertice oz. darilne škatlice iz kraft papirja, ki imajo na vrhu pritrjeno Pikart nalepko. Ta kuvertica/škatlica je že primerna za obdarovanje. Poleg lahko dodam tudi sporočilce za obdarjenca po vaših željah.

7. Čas procesiranja naročila?

Izdelava traja od 1 do 3 delovnih dni. Če želite vaše naročilo prejeti do določenega datuma in niste prepričani, če je to možno, me pred oddajo naročila kontaktirajte na info@pikart.si.

8. Ocenjeni časi dostave

  • Slovenija: 1-3 delovne dni
  • Kanada: 20-30 delovnih dni
  • ZDA: 7-18 delovnih dni
  • Evropa: 5-9 delovnih dni
  • Avstralia, Nova Zelandija in Oceanija: 8-24 delovnih dni
  • Azija Pacifik: 10-25 delovnih dni
  • Latinska Amerika in Karibi: 15-30 delovnih dni
  • Severna Afrika in Srednji Vzhod: 15-30 delovnih dni
  • Podsaharska Afrika: 15-30 delovnih dni

Potrudila se bom, da bodo izdelki dostavljeni v ocenjenih časih, vendar časov dostave ne morem zagotoviti. Dejanski časi dostave variirajo. Prav tako nisem odgovorna za zamude pri dostavi zraradi carinskih postopkov (to velja za tujino).

9. Plačilo in stroški dostave

Za vse informacije glede metod plačevanja in stroškov dostave preberite v razdeleku Plačilo in Dostava.

10. Ali lahko dobim nakit po naročilu?

Če imate kakšno posebno željo glede nakita, mi pišite na info@pikart.si in bomo videli, kaj se da realizirati.

Ne najdeš odgovora na svoje vprašanje? Piši na info@pikart.si.