Pastelna zapestnica z napisom VSEMU BOM KOS v Morsejevi abecedi

  • Šifra: MC3-011
  • 14.00€


 OPIS 

Z zapestnico z napisom v Morsejevi abecedi na subtilen način dosežemo, da si neko osebo ali kratko sporočilo ob pogledu na roko vedno prikličemo v spomin. Premišljeno darilo za družino in prijatelje. Lahko se nosi samostojno ali zloži z več kosi, da zaključi večplastni videz. Vsaka zapestnica je ročno izdelana iz bunkic iz polimerne gline, nanizanih na trpežno voščeno poliestrsko vrvico. Drsno zapiranje vozla zagotavlja prilagojeno in udobno prileganje vsakemu zapestju.

Barve: pastelne

 MATERIAL 

Pribl. 1-3 mm velike ročno izdelane kroglice iz polimerne gline na 0,5 mm visokokakovostna povoščeni poliesterski vrvici.

 DIMENZIJE 

Velikost zapestnice je nastavljiva tako, da paše na večino zapestij. Zapestnica se z drsnim vozlom odpre do približno 27 cm. Če potrebujete drugačno velikost ali kakršno koli prilagoditev, se pred naročilom obrnite na mene po e-pošti na info@pikart.si.

 ZAPESTNICA KOT DARILO 

Morsejeve zapestnice so lahko čudovita in premišljena darila za družino, prijatelje ali sebe. Zapestnica izgleda čudovito sama ali pa v kombinaciji z drugimi za bolj poln izgled.

Zapestnico boste prejeli v ljubki ovojnici iz kraft papirja, vključno s kartico na kateri je dešifrirano sporočilo zapestnice.

So vam všeč barve, ampak bi radi drug napis? Ali pa vam je všeč napis, pa bi radi druge barve?

V meniju "Izbira napisa" lahko izbirate med mnogimi predlogi napisov. Napis na zapestnici pa je lahko tudi čisto po vaših željah.

Sestavi si svojo zapestnico! Pod razdelkom Besedilo po meri poišči barvno kombinacijo, ki ti je všeč, klikni nanjo in v okence vpiši svoje besedilo. Tako enostavno :)

 POSTOPEK IZDELAVE 

Vse bunkice so ročno izdelane iz polimerne gline (ne uporabljam nobenih kalupov).
Opozorilo: Ker gre za ročno delo, lahko pride do rahlih odstopanj od prikazanega na slikah. Prav tako zaradi različnih nastavitev monitorjev lahko barve na slikah malenkost odstopajo od realnih.

 ČAS IZDELAVE 

Ponavadi dokončanje zapestnice traja od 1 do 3 delovnih dni. Ko paket oddam na pošto, ste o tem obveščeni. Pošta Slovenije vam nato paketek dostavi v roku treh delovnih dni.

 PLAČILO IN DOSTAVA 

Vse informacije o plačilu in dostavi najdete v razdelku Plačilo in dostava.

 NEGA ZAPESTNICE 

Zapestnica je namenjena vsakodnevni uporabi.  Za zagotovitev dolgotrajne kvalitete svetujem, da se izogibate stiku z vodo, parfumi, losjoni, kremo za sončenje itd., ki lahko poslabša videz bunkic in vrvice. Priporočam tudi, da jo odstranite pred spanjem.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Podobni izdelki

BESEDILO PO MERI - Morsejeva zapestnica v pastelnih barvah
 OPIS  Z zapestnico s skrivnim zapisom v Morsejevi abecedi na subtilen način dosež..
12.00€
Personalizirana zapestnica s pomenom - Morsejeva zapestnica VSEMU SEM KOS
 OPIS Z zapestnico z napisom v Morsejevi abecedi na subtilen način dosežemo, da si ne..
14.00€

Oznake: Pastelna zapestnica z napisom VSEMU BOM KOS v Morsejevi abecedi, MC3-011, Slovenski napisi