Barvita zapestnica s skritim napisom NIKOLI NE OBUPAJ

  • Šifra: MC3-008
  • 15.00€


 OPIS 

Zapestnice z Morsejevo abecedo so premišljena darila za družino in prijatelje. Prilagodite jih lahko po svoji meri z mislimi, imeni otrok, datumi ... Lahko jih nosite same ali več hkrati za bolj poln izgled. Popolno darilo za minimaliste, ljubitelje preprostih stvari. Preprosta zapestnica z močnim sporočilom in pomenom.

Barve: lila, vijolična, mint zelena, rumeno zelena in zeleno modra

 MATERIAL 

Pribl. 1-3 mm velike ročno izdelane bunkice iz polimerne gline na 0,5 mm visokokakovostna povoščeni poliesterski vrvici.

 DIMENZIJE 

Velikost zapestnice je nastavljiva tako, da paše na večino zapestij. Zapestnica se z drsnim vozlom odpre do približno 25 cm. Če potrebujete drugačno velikost ali kakršno koli prilagoditev, se pred naročilom obrnite na mene po e-pošti na info@pikart.si.

 ZAPESTNICA KOT DARILO 

Morsejeve zapestnice so lahko čudovita in premišljena darila za družino, prijatelje ali sebe. Zapestnica izgleda čudovito sama ali pa v kombinaciji z drugimi za bolj poln izgled.

Zapestnico boste prejeli v ljubki ovojnici iz kraft papirja, vključno s kartico na kateri je dešifrirano sporočilo zapestnice.

So vam všeč barve, ampak bi radi drug napis? Ali pa vam je všeč napis, pa bi radi druge barve?

V meniju "Izbira napisa" lahko izbirate med mnogimi predlogi napisov. Napis na zapestnici pa je lahko tudi čisto po vaših željah.

Sestavi si svojo zapestnico! Pod razdelkom Besedilo po meri poišči barvno kombinacijo, ki ti je všeč, klikni nanjo in v okence vpiši svoje besedilo. Tako enostavno :)

 POSTOPEK IZDELAVE 

Vse bunkice so ročno izdelane iz polimerne gline (ne uporabljam nobenih kalupov).
Opozorilo: Ker gre za ročno delo, lahko pride do rahlih odstopanj od prikazanega na slikah. Prav tako zaradi različnih nastavitev monitorjev lahko barve na slikah malenkost odstopajo od realnih.

 ČAS IZDELAVE 

Ponavadi dokončanje zapestnice traja od 1 do 3 delovnih dni. Ko paket oddam na pošto, ste o tem obveščeni. Pošta Slovenije vam nato paketek dostavi v roku treh delovnih dni.

 PLAČILO IN DOSTAVA 

Vse informacije o plačilu in dostavi najdete v razdelku Plačilo in dostava.

 NEGA ZAPESTNICE 

Zapestnica je namenjena vsakodnevni uporabi.  Za zagotovitev dolgotrajne kvalitete svetujem, da se izogibate stiku z vodo, parfumi, losjoni, kremo za sončenje itd., ki lahko poslabša videz bunkic in vrvice. Priporočam, da jo odstranite pred spanjem.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Podobni izdelki

Motivacijska zapestnica z napisom FOLLOW YOUR DREAMS v Morsejevi abecedi
 OPIS Z zapestnico z morsejevo kodo na subtilen način dosežemo, da si neko osebo al..
16.00€
Barvita zapestnica s skritim sporočilom HAVE NO FEAR v Morsejevi abecedi
 OPIS Zapestnica s skrivnim sporočilom v Morsejevi abecedi. Prilagodite napis s svojo b..
13.00€
BESEDILO PO MERI - rumena zapestnica z napisom v Morsejevi abecedi
 OPIS  Z zapestnico s skrivnim zapisom v Morsejevi abecedi na subtilen način dosež..
12.00€

Oznake: Barvita zapestnica s skritim napisom NIKOLI NE OBUPAJ, MC3-008, Slovenski napisi